
شفای زندگی

بهره وری با حس خوب

قدرت

بک عاشقانه آرام داستان گیله مردی است که برای یافتن ناب ترین عسل دنیا در دامنه ساوالان عاشق عسل، دختر سیه چشم آذری می شود و شاید همان سه روز ابتدای زندگی در پای آن آتش گرم که چشمانشان را از هم پنهان می کردند عاشقانه ی آرامشان شکل گرفت.
مرد معلم ادبیات و یک مبارزمخالف است. از همین رو زندگی، خانه به دوشی را به آنها تحمیل می کند و داستان زندگی پر التهابشان تصویر می شود...
کتاب یک عاشقانه آرام سرشار از جملات تاثیرگذار و ناب در باب عشق و عاشقانه زندگی کردن است. داستان روایتی از زندگی گیله مردی معلم مسلک و عاشق پیشه که در سفری به منطقه آذربایجان دل به دختری زیبا میبندد که هر دو از جنبه سابقه فعالیت سیاسی با یکدیگر اتفاق نظر دارند.
«یک عاشقانه آرام» در واقع روند و مراحل و برنامهریزیهای زندگی مبتنی بر عشق دو شخصیت انقلابی و پرشور و حرارت را نشان میدهد که یکی اهل گیلان و دیگری از دیار آذربایجان است. نادر ابراهیمی در این کتاب نیز همچون دیگر آثارش در سینما، تلویزیون، شعر و ادبیات، تلفیقی از نگاه فلسفی و ذوق ادبی را با استفاده از تجربیات مختلفی که در عرصههای مختلف داشته، کنار هم گذاشته است. او با نشان دادن رابطهای متفاوت میان یک زوج، به دنبال بیان این موضوع بوده است که بزرگترین دشمن عشق، رخوت و عادت است و برای حفظ یک رابطه عاشقانه باید با این دو مبارزه کرد. زندگی عاشقانه، زندگیای است که در آن هیچ چیز به فردا واگذاشته نمیشود تا امروز خالی بماند و رنگ کهنگی بگیرد.
شاهکار ابراهیمی در این اثر، بیان این واقعیت است که برای شیرین کردن زندگی نیاز به معجره کردن نیست، فقط کافی است که زندگی را دوست داشته باشیم و آن را با چیزهایی بسیار ساده اما دوست داشتنی پر کنیم.
هنر ابراهیمی در این کتاب، خلق جملاتی برای بیان نابترین احساسات عاشقانهاش است. هر چند که میتوان موافق تمام آنها نبود، اما بدون شک ابراز آن برای مخاطبش به شدت احترام برانگیز خواهد بود. ابراهیمی در کتاب یک عاشقانه آرام، مخاطب خود را بارها و بارها با چهرههای متفاوت از عشق روبرو میکند، چهرههایی که سعی دارد به مخاطبش بفهماند عشق، نوعی گفتن است در عالیترین وجه آن، و به قول نویسنده، قیام پایدار انسانهای مقتدر در برابر ابتذال.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورودیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورودیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود
ثبت نظر