کتاب مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد

کتاب مانیفست یک فمنیست در پانزده پیشنهاد، اثری نوشته ی چیما ماندا گزی ادیشی است که اولین بار در سال 2017 وارد بازار نشر شد. چند سال پیش، ادیشی از یکی از دوستان دوران کودکی اش نامه ای دریافت کرد که از او می پرسید چگونه می تواند دختر کوچکش را به عنوان یک فمینیست واقعی تربیت کند. این کتاب، جواب ادیشی به این سؤال مهم است. در این اثر، پانزده پیشنهاد بسیار ارزشمند، جذاب، رک و همراه با شوخ طبعی و خِرد گنجانده شده که به دخترها کمک خواهد کرد به زنی قوی و مستقل تبدیل شوند. کتاب مانیفست یک فمنیست در پانزده پیشنهاد با نثری فوق العاده گیرا و تأثیرگذار، مهم ترین مسائل جنسیتی در قرن بیست و یکم را مورد واکاوی قرار می دهد و گفت و گویی نوین و بسیار مورد نیاز را آغاز می کند: معنای واقعی زن بودن در جهان امروز چیست؟

ادامه مطلبنمایش کمتر
22,500 تومان بدون مالیات 25,000 تومان
‎−10%
آخرین موجودی 1 قلم
مرجع:
216511
افزودن به محبوب‌ها0
اضافه به مقایسه0
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
کالاهای مشابه
توضیحات

چیماماندا اِنگوزی آدیشی نویسندهٔ مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد با رمان پرفروش «نیمه یک خورشید زرد» مشهور شد. او در بیشتر رمان‌ها و کتاب‌هایش دوران کودکی‌اش در نیجریه و جایگاه نژاد را به تصویر می‌کشد. به گزارش گاردین، این نویسندهٔ موفق با نخستین رمانش جایزه اورنج ۲۰۰۷ را از آن خود کرد و بسیار معروف شد. این نویسنده با شهرت «نویسنده‌ای نترس» معروف شده است و در تمام آثارش هرگونه تبعیض نژادی، به‌ویژه تبعیض جنسیتی را به چالش می‌کشد. این کتاب نیز از پرفروش‌های نیویورک‌تایمز و هم‌ردیف کتاب دیگر او در این زمینه با نام «ما همه باید فمینیست باشیم» است که پرفروش‌ترین کتاب آمازون در حوزه‌ٔ مطالعات عمومی جنسیتی است.

خواندن کتاب مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به شناخت فمنیسم پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد

««انسانی کامل باش.» مادری کردن، موهبتی باشکوه است، اما خودت را فقط با مادری تعریف نکن. کامل باش، و مطمئن باش که کودکت نیز از این موضوع سود خواهد برد. یک بار یکی از روزنامه‌نگاران پیش‌کسوت آمریکایی، به نام مارلین سَندرز به‌عنوان اولین زن گزارشگر جنگ ویتنام و کسی که فرزند پسری داشت، به گزارشگر جوان‌تری چنین توصیه کرد: «هرگز برای کار کردن از کسی عذرخواهی نکن. تو آنچه انجام می‌دهی دوست داری و دوست داشتنِ آنچه انجام می‌دهی، بزرگ‌ترین هدیه برای فرزندت است.»

این عبارت به‌نظرم بسیار خردمندانه و تکان‌دهنده آمد. تو حتی مجبور نیستی عاشق شغلت باشی، فقط می‌توانی عاشق چیزهایی باشی که شغلت به تو هدیه می‌دهد؛ چیزهایی مثل اعتماد به خویشتن و عزت‌نفس که حاصل کار کردن و پول درآوردن است.

راستش این جملهٔ خواهرشوهرت که به تو می‌گوید بهتر است مادری سنتی باشی و در خانه بنشینی و بچه‌داری کنی، چون شوهرت دوست ندارد زنش پابه‌پای خودش کار کند، خیلی هم مرا شگفت‌زده نکرد.

بگذار راحت بگویم که مردم برای توجیه کارها و عقاید خودشان آگاهانه کلمهٔ سنت را به بازی می‌گیرند تا به خواسته‌هایشان برسند. به خواهرشوهرت بگو که اتفاقاً سنت قدیم قوم ایگبو۴ این است که در آن مرد و زن با هم کار کنند و سال‌ها قبل از اینکه نیجریه مستعمرهٔ انگلستان شود، مادران این قوم نه‌تنها کشاورزی می‌کردند، بلکه در برخی از بخش‌های سرزمین ایگبو تجارت و بازرگانی را منحصراً زن‌ها انجام می‌دادند. اگر خواهرشوهرت با کتاب و کتاب‌خوانی بیگانه نباشد، قطعاً این موضوع را به‌خوبی می‌داند. جالب‌تر آن است که احتمالاً خواهرشوهرت می‌خواسته با این جملات انتقادآمیز لطفش را به تو نشان بدهد. می‌دانم که ناراحت شده‌ای و البته به تو حق می‌دهم، اما بهترین کار این است که او را نادیده بگیری. نسبت به کاری که انجام می‌دهی، هر کسی عقیده و نظری دارد، اما آنچه اهمیت دارد کاری است که تو دوست داری برای خودت انجام دهی و یادت باشد قرار نیست همان کاری را انجام دهی که خوشایند دیگران است. لطف کن و این عقیده را که مادری‌کردن با کارکردن منافات دارد، ببوس و دور بینداز.

وقتی ما کودک بودیم، مادرانمان تمام‌وقت کار می‌کردند و ما هم بچه‌های خوبی از آب درآمدیم؛ دست‌کم تو که این‌طور بودی؛ در مورد من هنوز باید بررسی کرد و نمی‌شود نظر قطعی داد!

در هفته‌های اول مادر شدنت با خودت مهربان باش. از دیگران کمک بگیر. انتظار داشته باش که دیگران کمک تو باشند. ما چیزی به نام اَبَرزن نداریم. والدگری تمرین می‌خواهد و البته عشق.

برای خودت فضایی برای اشتباه‌کردن و شکست‌خوردن قائل شو. زنی که تازه مادر شده است، لزوماً همه‌چیز را در مورد گریهٔ بچه نمی‌داند و قرار نیست به‌راحتی او را آرام کند. تصور نکن که باید همه‌چیز را بدانی. کتاب بخوان، در اینترنت جست‌وجو کن، از والدینی که تجربهٔ بیشتری دارند، سؤال کن و یا در نهایت آزمون و خطا کن، اما فراتر از همهٔ این‌ها، بیشتر تمرکزت را بر کامل بودن خویش بگذار. برای خودت وقت بگذار و به نیازهای خودت نیز پاسخ بده.»

ادامه مطلبنمایش کمتر
جزئیات محصول
216511

مشخصات

ناشر
کوله پشتی
مؤلف
چیماماندا انگزی آدیچی
مترجم
فاطمه باغستانی
اندازه کتاب
رقعی
نوع جلد
شومیز
تعداد صفحات
56
شابک
978-600-461-022-3
نظرات
بدون نظر

ثبت نظر

این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
بارگذاری تصاویر:
تصاویر را در اینجا رها کنید و یا برای آپلود کلیک کنید.

فهرست

خانه

تنظیمات

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود